ZOEK...
E-mailadres

Mijn stapel met spullen


Vindt u verzendkosten ook zo vervelend? Helemaal natuurlijk als u maar een klein object koopt of regelmatig iets laat versturen.


Gerrutcamaro.nl biedt zijn klanten daarvoor een passende oplossing; 'Mijn stapel met spullen'.

U kunt betaalde items bij Gerrutcamaro.nl in het magazijn opslaan tot het tijdstip waarop u beslist dat deze verstuurd moeten worden. U betaalt zo maar één keer voor de verzending


Het werkt als volgt; als u klaar bent met het uitzoeken van items die u wilt kopen, vinkt u in het winkel mandje het vakje aan met de tekst 'toevoegen aan mijn stapel met spullen'. Bij stap twee van het winkel mandje worden er geen verzendkosten berekend. U controleert de bestelling en kiest een betaalmethode, u bevestigt de bestelling. Na ontvangst van uw betaling verschijnt het item onder 'Mijn stapel met spullen' in uw account. Op het moment dat u uitkomt kunt de op voorraad zijnde items selecteren en laten versturen, op dat moment worden de verzendkosten berekend en na ontvangst van de verzendkosten worden de items binnen twee werkdagen verstuurd.


Er is geen limiet op de tijd dat u aankopen kunt bewaren in 'Mijn stapel met spullen'. Wel willen wij benadrukken dat deze items betaald moeten zijn. Indien dit niet het geval is worden de items na een week uit 'Mijn stapel met spullen' verwijderd, u heeft dan geen enkel recht meer op de items.

  • Groot assortiment vintage & nieuwe Transformers.
  • Wij kopen ook collecties.
  • Verzending wereldwijd.
  • Vaste verzendtarieven.
  • Verzending vanuit de EU, geen import tax.
  • 'Mijn stapel met spullen' bespaar op verzendkosten.

Google Translate