ZOEK...
E-mailadres

PRE ORDERS


Gerrutcamaro.nl biedt zijn klanten de kans om items te reserveren voor dat deze uitgebracht zijn. Op deze manier maakt u als klant van Gerrutcamaro.nl de beste kans op een exemplaar, ook worden de mooiste verpakkingen naar Pre Order klanten verstuurd.


Gerrutcamaro.nl kan niet garanderen dat alle items in Pre Order ook normaal in de webshop verkrijgbaar komen, het komt voor dat na het vullen van de Pre Orders er nog maar een klein aantal exemplaren beschikbaar zijn en het item snel uitverkocht is


Pre Orders worden betaald op het moment van bestelling, Gerrutcamaro.nl neemt het risico van de wisselkoers op zich, een besteld item zal nooit duurder worden als op het moment van bestelling. U krijgt ook gegarandeerd de beste prijs, in het geval dat de prijs stijgt zal Gerrutcamaro.nl deze niet doorberekenen aan bestaande Pre Orders, in het geval dat de prijs daalt, ontvangt de klant het verschil terug in de vorm van een voucher die ten alle tijden weer te gebruiken is bij Gerrutcamaro.nl.


U kunt een Pre Order ten aller tijden annuleren, de waarde wordt dan automatisch omgezet in een voucher die u weer kunt besteden bij Gerrutcamaro.nl. Indien de annulering geschiedt binnen 7 werkdagen na bestelling kan, op verzoek, ook het aankoopbedrag teruggestort worden.


De release datum van items in Pre Order is bij benadering, deze wordt aangegeven door de producent. Gerrutcamaro.nl is in geen enkel geval verantwoordelijk voor uitstel van release datums, eventuele annuleringen en eventueel daaruit voortkomende schades. Takara en Hasbro zijn redelijk in staat hun release datums redelijk tot goed in te schatten, Third Party Producenten zijn daar notoir slecht inIn het geval van een annulering van de producent / leverancier of bij uitstel van release langer dan 6 maanden kan de klant, op verzoek, het aankoopbedrag terug krijgen of het aankoopbedrag als voucher beschikbaar krijgen in hun account.


U kunt een Pre Order ook toevoegen aan 'Mijn stapel met spullen', u kunt dan zelf beslissen wanneer deze verstuurd wordt zodra deze op voorraad is


BEKIJK DE ACTIEVE PRE ORDERS HIER

  • Groot assortiment vintage & nieuwe Transformers.
  • Wij kopen ook collecties.
  • Verzending wereldwijd.
  • Vaste verzendtarieven.
  • Verzending vanuit de EU, geen import tax.
  • 'Mijn stapel met spullen' bespaar op verzendkosten.

Google Translate